Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els incendis forestals del País Valencià controlats després de crema-se més de 4.500 hectàrees

Els incendis que afectaven a la comarca la Vall d'Albaida i al Comtat estan estabilitzats i ja no s'observa cap flama en els seus perímetres. A més hi ha hagut el de Simat de la Valldigna (Safor) i el de Rafelguara (Ribera Alta) que va avançava tota la nit passada sense control cap al terme de Barxeta (la Costera) es troba controlat.

En aquests moments ja no roman actiu cap focus dels focs que a la citades comaques  i en les localitats  d'Alfafara i Agres van calcinatr unes 2.500 hectàrees, i prop de 2.000 a Rafelguaraf, Barxeta i Simat. Per sort les flames no van arribar a la serra de Mariola.

09/09/2010 01:43 Territori
El foc va obligar a desallotjar a més d'un miler de persones des de la nit del passat dilluns, els últims 200 a diverses urbanitzacions Barxeta -que van sortir anit de casa "amb el posat"- i una desena d'habitatges a Rafelguaraf.
 
A Ontinyent, 70 persones, professionals de la lluita contra el foc en la seva major part, van passat la nit en l'alberg provisional instal·lat per Creu Vermella, que ha atès a 19 persones per ferides d'escassa consideració com a cremades o esgotament per sobre esforç.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid