Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Campanya Contra el Quart Cinturó denuncia l'afany electoralista del PSC-PSOE

"La Campanya Contra el Quart Cinturó" denuncia que la publicació de l'estudi a les portes del mes d'agost "evidencia l'afany electoralista del PSC-PSOE i boicoteja la participació ciutadana".

L'associació també alerta que aquesta publicació s'ha fet "trampejant la tramitació ambiental del projecte, tot infringint les garanties bàsiques del joc democràtic". Ara bé, la Campanya analitzarà l’Estudi Informatiu i avaluarà les accions legals a emprendre davant els defectes en el procediment ambiental.

30/07/2010 18:02 Territori
Per la Campanya, el Quart Cinturó no és una solució a res, més aviat és un fons perdut on enterrar recursos necessaris per crear una veritable i competitiva la xarxa de transport col·lectiu i a la xarxa secundària de carreteres. "Vells projectes, velles maneres de tramitar-los, velles receptes econòmiques...  Ara és l'hora del transport col·lectiu, de nou discurs polític", remarca l'Associació.
 
El ministeri de Foment no ha escoltat ni les propostes del tripartit sobre el Quart Cinturó ni les veus de la comarca que s'oposen a la futura via, i ha dibuixat l'anomenada Ronda del Vallès com una autovia per la qual es podrà circular a 100 quilòmetres per hora. Foment ha posat aquest divendres a informació pública -surt publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE)- els 34,7 quilòmetres del Quart Cinturó que uniran Terrassa amb Granollers, i aclareix que vol que segueixin el model dels trams inaugurats recentment entre Abrera i Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) i entre Viladecavalls i Terrassa (Vallès Occidental); és a dir, una calçada d'entre dos i tres carrils per sentit. Una autovia que trepitjarà 11 municipis del Vallès Oriental: Caldes de Montbui, Lliça d'Amunt, Santa Eulalia de Ronçana, Bigues i Riells, l'Ametllla del Vallès, Canovelles, la Garriga, Granollers, les Franqueses del Vallès, la Roca i Cardedeu.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid