Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona felicita les treballadores de la neteja per la seva "tenacitat"

La CUP de Girona felicita les treballadores de la neteja per haver aconseguit un acord de subrogació després d'acampar durant un mes davant de la seu de la Generalitat a Girona.

La formació critica l'actuació de Martinoy com a representant del govern, que tot i conformar un govern autoanomenat d'esquerres, van pretendre incomplir el conveni de la neteja i negar la subrogació a les treballadores.

16/07/2010 17:31 Política

La CUP ha fet pública la seva felicitació a les treballadores de la neteja de la Generalitat, que després de passar més d'un mes acampades davant la seu de la Generalitat en protesta per la seva situació laboral, han arribat a una entesa amb la Delegació del Govern a Girona.

A parer de la formació política, l'acord que assegura la seva subrogació és fruit de la "tenacitat exemplar" que han mostrat durant totes aquestes setmanes, que ha obligat el delegat del Govern a reconsiderar la seva posició. Tanmateix, la CUP denuncia l'actitud de les tres forces polítiques que governen a la Generalitat (PSC, ICV-EUiA i ERC) i, en concret, el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, que tot i conformar un govern autoanomenat d'esquerres, van pretendre  -assegura la CUP- incomplir el conveni de la neteja i negar la subrogació a les treballadores; i deixant passar més de 40 dies de mobilitzacions continuades per part de les treballadores fins a facilitar un acord.

La CUP també recrimina la posició de l'Ajuntament de Girona, especialment els primers dies, per haver enviat la policia municipal a intentar aturar l'activitat reivindicativa de les companyes en lluita i no haver defensat "com hauria estat necessari" les seves reivindicacions. Així, la candidatura reafirma el seu compromís amb els drets laborals de les treballadores i treballadors gironins, i advoca per la solidaritat i la fermesa per part de les capes populars per fer front a l'actual situació econòmica.

Per saber-ne més:

La CUP de Girona, amb les treballadores acampades davant la seu de la Generalitat 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid