Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP es desmarca de la Crida a la Unitat Popular, que va sumant adhesions

Aquest dimarts la candidatura Crida a la Unitat Popular, que té per objectiu teixir complicitats al si de l'Esquerra Independentista i els moviments populars per promoure una candidatura a les properes a les eleccions autonòmiques al Principat, ha obert el seu espai a les xarxes socials després que fa uns dies inaugurés la pàgina web, coincidit amb la seva presentació al Col·legi de Periodistes.
 

Per la seva banda, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha volgut deixar clar aquest dimarts en un comunicat que no forma part d'aquesta iniciativa ni hi està associada, de manera que els militants de la CUP que hi donen suport ho fan a nivell individual.

11/05/2010 19:00 Política

El Secretariat Nacional de la CUP recorda que el juny del 2009 la formació va decidir no concórrer a les eleccions autonòmiques del Principat de Catalunya en una Assemblea Nacional molt disputada en què les dues postures van ser molt igualades.

La CUP reconeix que els integrants de la candidatura han emplaçat la formació a donar-hi suport. Tanmateix, la CUP ha anunciat que no debatrà aquest assumpte fins al proper Consell Polític ordinari del 29 de maig.

Per altra banda, l'organització ha volgut deixar clar que treballa amb la vista posada a les properes eleccions municipals del 2011, com així ho posa de manifest la preparació del programa marc 2011 que la CUP està duent a terme des de finals de març. "És aquesta contesa electoral la que, avui, centre l'atenció de la CUP", manifesta l'organització, que afegeix que el procés d'elaboració del programa marc per preparar les municipals "és un procés obert als moviments socials del país" a on de moment ja hi han participat més de 160 persones.


Una esperat llistat d'adhesions

Després d'uns poques hores a la xarxa social Facebook, Unitat-Popular Crida -que també ha obert una altra pàgina anomenada Crida a la Unitat Popular- ha aconseguit reunir entre tots dos espais prop de 250 adherits, que se sumen al llistat de signants que han donat suport a la candidatura omplint el formulari de la pàgina web oficial; un llistat que resta invisible però que d'aquí a pocs dies serà públic, segons informen els impulsors des del mateix espai web.

Per a saber-ne més:

La Crida a la Unitat Popular cerca complicitats per bastir una candidatura 

Presentació d'una candidatura per la Unitat Popular 

Rànquings
  1. Parla Adelais de Pedrolo: "...sempre va reivindicar la independència dels Països Catalans, que sempre va escriure en català..."
  2. Qui va fer possible i qui va barrar l’alto el foc d’ETA a Catalunya?
  3. Es commemora el centenari de la creació d'Estat Català: "el primer partit polític independentista a Catalunya"
  4. Es publica "Del FAC a la reunió de Perpinyà", testimoni de la militància de Carles García Solé
  5. Guanyem Girona alerta sobre la situació precària dels serveis per a infants i adolescents
  6. Clam popular al País Valencià per un finançament just
  7. Mobilització multitudinària per la independència a Bilbo
  8. El Col·lectiu "Guilleries" dels Mossos denuncien el "patètic sainet de rendició autonomista"
  9. Aquest proper dissabte 20 de novembre es convoca un acte antirepressiu a Girona
  10. -Digueu-li al Professor Bacteri que s'hi posi...
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid