Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
George Frêche serà reelegit president de Consell Regional

El partit d'extrema dreta sembla aprofitar-se, sobretot en els municipis litorals de la plana del Rosselló, d'un fort impacte de les poblacions de gent gran, en situació balneària, ja que és la zona on ha tingut més vots

La llista de George Frêche guanya les eleccions regionals a Catalunya Nord amb el 49,31% del vots, en segon lloc, la llista d'UPM ha assolit el 30,7% i el Front Nacional ha obtingut el 19,99%dels sufragis.En aquesta segona volta l'abstenció s'ha situat en el 51,52%.

 

 

22/03/2010 00:01 Política
El Front Nacional ha aconseguit el 19,9% dels sufragis expressats, aquest diumenge a la Catalunya del nord, en motiu de la segona volta de les eleccions regionals. El tàndem FN format per Louis Aliot, cap de llista nord-català, i France Jamet, cap de llista al Llenguadoc-Rosselló, ha obtingut el 22,90% a Perpinyà, el 28,93% al Barcarès, el 27% a Sant Llorenç de la Salanca, el 21,87 a Sant Pau de Fenollet i el 20,98% a Trasserra, millorant els seus resultats del primer torn.
 
El partit de Jean-Marie Le Pen, que guanya un càrrec, assolint 9 escons, al si de l'assemblea regional de Montpeller, reafirma així el seu propi secretari general, Louis Aliot, a Perpinyà, on pretén instal·lar-se físicament. L'FN desitja així tornar-se a propulsar a la Catalunya del nord, on aquesta segona volta, que atorga el 49,31% a Georges Frêche i el 30,70% a la parella de la UMP formada per Jean Castex-Raymond Couderc, revela un atractiu per a les candidatures populistes.
 
Font: la-clau.net
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid