Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un grup de professionals de la Corporació funden un col·lectiu catalanocèntric

 "Preocupats per la pèrdua d’identitat dels nostres mitjans de comunicació, fem sentir la nostra veu per aconseguir uns nivells de qualitat empresarial, cultural, social, lingüística i periodística, a l’alçada dels reptes del nou panorama audiovisual", manifesta el col·lectiu en el seu text de presentació.

Un grup de treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), integrada per TVC, Catalunya Ràdio, Interactiva i d'altres, ha fundat Control Ç, "un grup d'opinió" que vol ser crític amb l'orientació i línia editorial de l'empresa pública.

05/02/2010 15:54 Comunicació

 

"Control Ç vetllarà i opinarà per tal que la CCM torni a ser una empresa exemplar en la gestió pública […] bo i mantenint el seu mandat fundacional de defensa de la cultura i la llengua catalanes, uns compromisos irrenunciables", diu la recent nascuda associació.


Per ells la CCMA no és una empresa més; "ha de tenir l’ambició de ser referència professional, tot assumint els seus principis fundacionals, vetllant pel servei públic, sent exemplar i capgirant l’actual situació d’empobriment lingüístic per tornar a ser referència i eina de normalització lingüística, d’integració i de vertebració social".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid