Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La I-CSC entra a la Comissió Permanent de la Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat

La nova Comissió Permanent estarà coordinada pel sindicat basc LAB i comptarà amb la presència de la Intersindical-CSC
El passat cap de setmana del 5 i 6 de febrer, va tenir lloc a Brissogne (Vall d’Aosta) l’Assemblea General de la Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat (PSNSE), en la qual es va debatre l’organització intern, es va aprovar un reglament intern de funcionament, es van establir les grans línies de treball per als propers dos anys i es va escollir la nova Comissió Permanent.

11/02/2010 00:08 Laboral
Assistiren a la trobada 12 dels 19 sindicats membres de la PSNSE, provinents d’Euskal Herria (LAB), Còrsega (STC), Sardenya (CSS), la Bretanya (SLB), la Vall d’Aosta (SAVT), Galícia (CUT), Guadalupe (UGTG), Martinica (UGTM), Nova Caledònia (USTKE), la Guaiana (UTG) i els Països Catalans (Intersindical-CSC). Aquestes organitzacions treballaran per unir nous sindicats a la plataforma, per coordinar-se en lluites internacionals i per aprofundir en temes estratègics, com la reivindicació de marcs laborals propis o qüestions d’àmbits com la sanitat i l’educació. De la mateixa manera, les organitzacions participants aprovaren diverses resolucions, entre les quals una que reclama la llibertat de l’exsecretari general de LAB Rafa Díez (precisament, qui treballà per impulsar la PSNSE) i els seus companys i companyes que foren detinguts/des.

La Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat fou fundada l’any 2004 i treballa per avançar cap a una tasca conjunta a nivell internacional dels diversos sindicats que lliguen la defensa dels drets laborals, l’avenç cap majors cotes de justícia social i l’emancipació nacional dels respectius països. La següent Assemblea General se celebrarà el 2012 a Guadalupe.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid