Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Tanquem Cofrents" demana a les Corts que no s'instal·li el cementiri nuclear a Zarra

També demana als grups parlamentaris que renoven l´acord adoptat en l´anterior legislatura ara que existeix una sol.licitud concreta efectuada per un ajuntament valencià (Zarra).
Aquest matí, una delegació de representants de la Plataforma Tanquem Cofrents presentarà al registre de les Corts Valencianes una petició adreçada a tots els grups parlamentaris de les Corts per a que propossen i aproven una declaració del Parlament Valencià d´oposició a que s´instal.le en territori valencià el cementeri de residus nuclears.

 

17/02/2010 10:11 Territori

Tanquem Cofrents demana als grups parlamentaris que renoven l´acord adoptat en l´anterior legislatura ara que la decissió al respecte és molt més propera i que existeix una sol.licitud concreta efectuada per un ajuntament valencià (Zarra) al respecte. Els motius sigueixen sent vigents i la nova situació fa més probable encara la ubicació en territori valencià.

Els representants de Tanquem Cofrents també entregaran directament una copia de la petició als portaveus dels diferents grups en la Comissió de Seguretat Nuclear de les Corts i els explicaran breument la motivació. A tal efecte, aprofitaran el període de descans de la sessió matinal del primer plenari d´engaunay de les Corts que es celebrarà demà.

Per saber-ne més:

Ascó i Zarra en lluita pel territori [Seguiment informatiu]

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid