Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Espai Jove de la I-CSC edita una guia bàsica de representació sindical

L'Espai Jove de la Intersindical-CSC, branca juvenil de la Intersindical-CSC (I-CSC), ha publicat un nou quadern de formació per a conèixer els mecanismes de representació sindical als centres de treball.

La Guia Bàsica de Representació Sindical presenta els diferents mecanismes de representació sindical fins les línies marc a desenvolupar en la negociació col·lectiva.

20/01/2010 21:07 Laboral

L'Espai Jove de la Intersindical-CSC justifica l'edició d'aquesta guia així com d'altres quaderns de formació per fer front al desconeixement sobre els drets dels i les treballadores, i des de la voluntat que "el jovent sigui la punta de llança en el canvi de majories sindicals actuals" des dels centres de treball.

La resta de quaderns de formació editats per aquesta organització poden consultar-se al seu espai web.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid