Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es manifesten a Barcelona contra el cementiri nuclear

Mig miler de persones s'han concentrat aquest dimecres al vespre a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per rebutjar la candidatura d'Ascó al cementiri nuclear.

Convocades per la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, els protestants s'han mobilitzat en contra de la candidatura d'Ascó, aprovada ahir al ple del municipi ebrenc per set vots a favor i dos en contra.

28/01/2010 00:06 Territori

 

A la concentració, hi han assistit membres de grups ecologistes com Greenpeace, Tanquem les nuclears i Ecologistes en Acció, entre d'altres. Els manifestants han cridat consignes com "Nou regidors no poden decidir el futur de tot un país" i "Centrals nuclears ni a les Terres de l'Ebre ni enlloc".


"No, no, no, Catalunya diu que no" o "alcalde d'Ascó, de cap al reactor" són alguns dels clams que s'han pogut sentir aquest dimecres al vespre a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Amb aquesta concentració, les protestes de la gent d'Ascó deixen les terres de l'Ebre i arriben també a la capital catalana. L'actor vallesà Pep Planas ha estat l'encarregat de llegir un manifest que s'oposava clarament a la construcció del cementiri i es preguntava com podia ser que nou regidors d'un municipi poguessin decidir el futur de tota una zona i de tot el país.

Per a saber-ne més:

Ascó en lluita pel territori [Seguiment informatiu]

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid