Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets: "el 13D s'ha posat el debat de la independència de la nació en el primer pla polític"

Maulets fa una valoració molt positiva de les consultes celebrades el 13 de desembre. Malgrat la participació no hagi acomplert les expectatives, Maulets destaca que allò important era posar el debat de la independència de la nació en el primer pla polític i exercir el dret de consultar el poble quan calgui així com fer participar la societat en la democràcia participativa.

Tot i això, considera que cal ser autocrítics i saber que queda molta feina per fer si volem comptar amb una majoria social independentista. "Els referèndums han estat i seran una molt bona eina per fer créixer l'independentisme però cal que la lluita segueixi perquè al final la utopia es faci realitat. I és que, del total de persones que han votat, ens hem situat per sobre del 90% a favor de la independència de la nació catalana"

16/12/2009 13:26 Política
D’altra banda, consideren molt positiu el fet que s’hagi organitzat aquestes consultes des de la gent, la societat civil, sobrepassant la classe política i els seus foscos interessos partidistes. Així mateix, els catalans han tornat a desafiar Espanya i les seves estructures celebrant les consultes malgrat les amenaces d'il·legalització o d'agressions feixistes.
 
Per últim, "dir que tot el procés ha estat molt il·lusionador per la militància de Maulets que hi hem participat i, malgrat considerem que algunes coses es podrien millorar, les consultes ens han fet augmentar la motivació dels joves per la llibertat dels Països Catalans"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid