Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La I-CSC edita un segon llibret per difondre els drets laborals entre la població nouvinguda

Després de publicar el primer llibret de difusió dels drets laborals, per als i les immigrants, i després de l’èxit i utilitat que aquest ha tingut entre nombrosos treballadors i treballadores nouvingudes, acaba de ser publicat un segon llibret on s’assenyala en cinc noves llengües els drets de la classe treballadora. Així, mentre que en el primer cas s’identificaren aquests en català, xinès, quítxua, romanès, anglès i francès, aquesta segona edició pretén difondre’ls en àrab, rus, tagal, amazic i guaraní.

14/12/2009 19:49 Laboral
D’aquesta manera, la Intersindical-CSC pretén arribar de nou a una població nouvinguda que es troba especialment precaritzada i que té en el món laboral un dels principals espais d’acollida. Igualment, malgrat que des del sindicalisme nacional i de classe es reclama la plenitud de drets i deures per a tota la ciutadania catalana, tingui la nacionalitat que tingui, cal difondre i que tothom conegui quins són els seus drets laborals, estigui o no donat d’alta a la seguretat social, per tal de poder-los defensar i exigir. Sens dubte, aquesta és una premissa bàsica per tal de permetre a la població nouvinguda ser partícip de l’avenç cap a la justícia social i l’alliberament nacional del nostre país i la nostra classe.

Les edicions impreses d’aquest llibret es poden recollir a la seu central del sindicat i la versió digital es pot consultar aquí.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid