Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 13-D al Tarragonès, la consulta popular per la Independència comarca a comarca

A la comarca del Tarragonès, l'únic poble que s'ha compromés a fer la consulta el proper 13 de desembre ha estat Constantí. En aquest municipi podran exercit el vot unes 5.267 persones.

"El proper 13 de desembre Constantí formarà part d'un esdeveniment històric: estarà entre els més de 100 municipis dels Països Catalans que realitzaran consultes sobre la Independència.Una ocasió única per reclamar el dret a decidir de tots els pobles sobre el seu propi futur. Tant si ets constantinenc com de fora, participa, fes-te voluntari!" Constantí Decideix!

 

 

24/11/2009 00:45 Política
constanti_decideix_20091115211128
El passat, 12 de novembre, l'Ajuntament de Constantí va aprovar en ple ordinari donar suport a la consulta independentista que se celebrarà a la localitat el pròxim 13 de desembre. El portaveu d'ERC al municipi, Marc Anguera, va explicar el sentit del seu vot afirmatiu. Segons ell és un 'dret democràtic que Catalunya pugui decidir el seu futur'. La moció també va rere el suport del regidor no adscrit. El PSC es va abstenir ii el PP va votar en contra.

L' Assemblea Ciutadana per la Consulta Popular de Constantí, va presentar al registre del consistori la moció per donar suport a la consulta. 'Volíem que el nostre consistori donés suport a una iniciativa que ha sorgit de les entitats i associacions civils de Constantí i entre els seus veïns i veïnes', va exposar un dels portaveus de l'Assemblea Ciutadana de Constantí, Josep Maria Coll.
 
La Constantí decideix! és la plataforma encarrega d'organitzar la consulta. El passat divendres es va pesentar oficialment.
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid