Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Barcelona es presenta al CAT de Gràcia

Aquest migdia, la CUP de Barcelona fa la seva presentació oficial al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. A  l’acte hi intervindran el portaveu de la CUP de Barcelona, Xavier Monge; una representant del nou Secretarial Nacional de la CUP, Aina Barahona, i l’escriptor Julià de Jòdar. Després hi haurà un dinar i l'actuació de Cesk Freixas. Durant l'acte es passarà un vídeo on participen veïns que treballen diàriament per transformar la ciutat.
La CUP es presenta públicament amb la voluntat de "Reiventar Barcelona" per tal de construir, al costat dels veïns i veïnes i de les entitats ciutadanes, una Barcelona més justa, participativa, motor de la democràcia directa i exemple de la sostenibilitat ecològica i social, segons assenyala el dossier de premsa que han elaborat.
 

25/10/2009 07:19 Política
A partir d'ara, la formació independentista pensa denunciar les problemàtiques que afecten el dia a dia la gent per donar-hi respostes en positiu, recollint les demandes de la població i dels sectors partidaris d'aquest nou model de ciutat radicalment democràtic que volen construir entre tothom.

Tot just fa tres anys que un grup de persones vinculades a l'esquera independentista  i a les lluites veïnals de Barcelona es van trobar al barri de Gràcia per començar a forjar la CUP a un dels indrets més emblemàtics i punt de referència del país,  Barcelona.
 
Durant aquest temps s'han analitzat en comissions sectorial la dimensió política i social d'una ciutat que genera àmplies capes de pobresa i que atorga privilegis als grans constructors i als lobbies econòmics, remarca el dossier.
 
Amb el temps, la CUP de Barcelona ha constat el consens polític oficial al voltant d'una Barcelona escenari de desigualtats i que es desentèn de les necessitats d'amplis sectors de la ciutadania, com la gent gran, la immigració o les capes treballadores més castigades per la crisi. "Una Barcelona que portes enfora es presenta cpm l'avantguarda del turisme i dels grans esdeveniments festius, però de portes endins limita la participació dels ciutadans en la presa de decisions i reserva d'activitat a un èlit de la cultura, mentre dificulta l'accés dels més desvalguts a l'habitatge i als serveis socials bàsics", afirma la formació independentista.
 
Per saber-ne més:
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid