Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Al "socialisme" espanyolista

 Per en Jordi Navarro Morera, portaveu de la CUP de Girona

Fa molts anys que des de la socialdemocràcia ligth espanyolista s'estigmatitza amb tòpics suats als partidàris d'una Nació Catalana lliure i independent, titllant-nos unes vegades de burgesos explotadors i altres d'estar allunyats de la Catalunya real. Tòpics tots ells falsos i que no tenen cap mena de fonament; un simple subterfugi per fer-nos perdre el temps i desviar l'atenció.

La  post-esquerra estatalista porta 30 anys demostrant-nos que d'esquerra no en té res de res, però que d'espanyolisme en traspua a dojo.

13/10/2009 16:55 Jordi Navarro

 Ens van enganyar amb l'afer de l'OTAN, han format successius governs corruptes amb casos escandalosos, han emparat el terrorisme d'estat (GAL), han impulsat reformes laborals a costa dels drets dels treballadors i treballadores, han fomentat l'economia especulativa i del totxo provocant la destrucció del paisatge i del patrimoni, avalen la destrucció de llocs de treball i s'arronsen davant les multinacionals... i tantes coses més.

I amb l'afer d'Arenys de Munt s'han acabat de retratar com el que són: buròcrates instal·lats en el poder, arribistes sense principis. Fins i tot s'han atrevit a comparar l'independentisme amb la Falange; així ho féu la ministra de la guerra Carme Chacón, que va arribar a comparar als falangistes feixistes amb les persones d'edat avançada que ploraven d'emoció mentre dipositaven el seu vot a l'urna d'Arenys de Munt. Però quin estat és aquest que prohibeix consultes democràtiques i permet i fomenta l'exhibició de simbologia feixista i genocida? Algú creu que és normal?

 Apareixia fa poc a El Punt un article d'un diputat del PSC que ens repetia les consignes que porten 30 anys obeint com lloros, i ens deia que el denominat "dret d'autodeterminació" (sic) es produeix quan els ciutadans voten a les conteses electorals. Em sembla increïble que una persona que exerceix de diputat arribi a dir unes barbaritats com aquesta i no s'atengui als Pactes Internacionals impulsats per l'ONU en aquesta matèria.

En definitiva, que s'han de mullar i triar; i és ben clar que han optat per l'espanyolisme cec i posaran totes les barreres possibles a la democràcia.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid