Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida s'oposa a la remodelació del Parc de les Basses per evitar la seva privatització

La CUP de Lleida ha iniciat aquest  una campanya en contra del projecte de remodelació del Parc Municipal de les Basses de la ciutat, que preveu la Paeria amb 15.000 metres quadrats de superfície hotelera i comercial. La CUP creu que el projecte suposa una privatització encoberta d'aquest espai públic, segons ha declarat el portaveu de la formació, Ramon Usall. Per això, la CUP demana a la ciutadania que pressioni la Paeria perquè mantingui les Basses com un espai públic i natural, i que el seu futur es decideixi amb un procés més participatiu que el que s'ha fet.

08/07/2009 12:50 Territori
'L'Ajuntament vol convertir un espai tradicionalment al servei de la ciutat en un gran centre comercial, fet que suposa una privatització encoberta d'aquest parc situat al mig de l'Hosta de Lleida', ha dit Usall. La CUP vol que es recuperin les Basses d'Alpicat com un parc públic, 'un gran espai natural prop del centre urbà, com va ser-ho durant bona part dels anys en què va estar en funcionament'. Aquesta formació reivindica que es reobri el debat sobre el futur d'aquest indret ara abandonat i demana que es reformuli el projecte, sense incloure-hi comerços ni hotels. La CUP defineix els 12.000 metres quadrats d'espai comercial com 'una exageració' que segueix 'el model de creixement urbanístic desmesurat i insostenible de l'actual equip de Govern'.
 
La Candidatura d'Unitat Popular de Lleida considera 'hipòcrita' el procés de participació ciutadana que es va fer sobre el futur de les Basses perquè 'ha quedat reduït a unes aportacions que la Paeria ha fet servir per legitimar el projecte', assegura la formació.
 
Font: L'AVUI
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid