Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP celebra un debat intern sobre les autonòmiques previ a l'Assemblea Nacional de diumenge

Amb la vista fixada en l'Assemblea Nacional de la CUP que tindrà lloc diumenge, 21 de juny, a Girona, i en un dels punts més destacats del seu ordre del dia -el debat sobre la conveniència o no de presentar una hipotètica candidatura d'una CUP a les properes eleccions al Parlament del Principat de Catalunya-, des de la CUP de Sant Celoni van decidir convocar un fòrum de debat intern sobre aquest tema, obert a totes les CUP d'arreu del territori, dissabte passat 13 de juny, en què van participar les diferents postures existents ara mateix a dins la CUP. 

16/06/2009 01:44 Política
També van aprofitar l’ocasió per introduir-hi un debat general sobre les relacions entre els moviments socials i els moviments polítics, en què van participar els professors de la facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra Raimundo Viejo i Jordi Muñoz.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid