Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Iniciativa Internacionalista demana que s'anul·lin les eleccions europees per greus irregularitats

En un comunicat, Iniciativa Internacionalista – La Solidaritat entre els Pobles (II-SP) explica que el seu recurs davant el Tribunal Suprem (TS) està motivat per "les greus irregularitats que s'han produït durant la campanya electoral, el mateix dia de les eleccions i durant els escrutinis" que, en la seva opinió, constituïxen "un autèntic frau electoral que ha pogut alterar significativament els resultats electorals" d'aquesta candidatura. El recurs agrupa aquestes suposades "irregularitats" en quatre punts, el primer dels quals se centra en "el tracte dispensat pels poders públics" a II-SP que, al seu entendre, ha estat "absolutament discriminatori" i que es plantejava "explícitament com objectiu" que aquesta formació no obtingués escó algun.

28/06/2009 07:43 Internacional
El segon apartat es refereix a possibles "irregularitats" presumptament "comeses per la pròpia administració electoral", al designar a aquesta candidatura "amb el nombre 31, tal com apareix reflectida en les paperetes", però que "es va canviar al nombre 30 en els impresos d'actes de sessions de taules electorals, escrutinis electorals i del Cens Electoral de Residents Absents (CERA)".
 
El tercer bloc al·ludeix a la "impossibilitat de revisar els vots nuls en la majoria dels territoris", en els quals "curiosament" es va produir un increment total "de més de 50.000 sufragis respecte a les anteriors eleccions al Parlament Europeu de 2004". Una xifra que si, segons II-SP, se suma al "també inexplicable" increment dels vots en blanc, que van arribar a 120.000, "dóna un total de 170.000" sufragis "que no s'han pogut comprovar, ni explicar".
 
L'últim argument al·legat en el recurs, es refereix a la "negativa de la Junta Electoral Central a proporcionar" a Iniciativa Internacionalista "el cens electoral", una mica que, al seu entendre, va suscitar "una situació d'objectiva discriminació respecte a altres candidatures".
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid