Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
S'impugna el recompte de vots nuls a Mallorca

Davant les sospites de frau o irregularitats, el grup de suport de Mallorca a la candidatura d'Iniciativa Internacionalista ha fet constar a l'acta de la Junta Electoral Provincial que no accepta els recompte de vots i que pensa impugnar els resultats.

Aquest recurs es posarà després que la mateixa junta hagués impedit que s'obrissin els sobres per tal de visualitzar el vot nul i poder saber així què ha passat. L'argument de la Junta Electoral era que s'havia d'especificar la taula i el col·legi electoral, que no es faria una per una.

11/06/2009 13:43 Política
Concretament, el president de l'Audiència Provincial de Palma, Carlos Gómez, ha afirmat al Grup de Suport que denegava aquest dret i que interpretava la proposta com a una "interrupció del procés d'escrutini". Per aquest motiu, el grup de suport interposarà un recurs abans de dos dies, que és quan s'acaba el termini.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid