Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Expulsen el representant d'II-SP del recompte de vots de Barcelona

Expulsat del recompte a la seu de la Junta Electoral de Barcelona. Ocampo ha anunciat que impugnaran aquestes dades.

El representant d'II-SP ha estat expulsat pels Mossos d'Esquadra del recompte a Barcelona i en altres zones de l'Estat com Astúries, Valladolid i Guadalajara els han prohibit l'accés al vot nul. La denúncia d'II-SP, formació a la qual s'han usurpat almenys 1.800 vots, ha descobert un nyap que afecta també a altres llistes. II-SP denúncia un possible frau en les eleccions de diumenge -seguiment electoral LLIBERTAT.CAT.

10/06/2009 19:38 Política

El recompte dels vots s'està desenvolupant enmig d'una important tensió a Barcelona, on els Mossos d'Esquadra, presents a l'interior del recinte, han expulsat al representant d'II-SP.

Luis Ocampo, representant general de la candidatura, ha mostrat la seva estranyesa davant la presència policial a l'interior de la sala on es porta a terme el recompte dels vots de ciutadans que resideixen fora de l'Estat espanyol. Encara no ha començat la revisió dels escrutinis emesos diumenge passat, tampoc a Madrid, on la candidatura presidida pel dramaturg Alfonso Sastre ha detectat irregularitats.

Els impediments als representants d'II-SP per a verificar el recompte són també constants en zones de l'Estat com Valladolid i Gualajara, on se'ls ha prohibit l'accés al vot nul. En Astúries també se'ls ha comunicat que no podran estar presents a l'escrutini que es portarà a terme demà. Ocampo ha anunciat que impugnaran aquestes dades. GARA

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid