Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tren "Jaume I" cap a València

 Òmnium Cultural organitza  el comboi per facilitar la participació dels catalans del Principat.

Els actes reivindicatius que se celebren aquest dissabte, 9 de maig, al País Valencià per commemorar la Diada del 25 d'abril. Les inscripcions trucant al telèfon 933198050. El preu és de 35 euros per als socis d'ACPV o d'OCB i associacions juvenils i 45 euros per als no socis, i inclou el bitllet d'anada i tornada i l'entrada al concert.

05/05/2009 03:28 Llengua

  

 
+ INFO - clica els baners:

El tren arribarà a València a les 15 h amb 300 passatgers que se sumaran a la manifestació sota el lema 'Junts podem' i després es podrà assistir al concert; a les quatre de la matinada està prevista la tornada cap a Barcelona

L'objectiu és convertir el propi viatge en festa i reivindicació per tal de donar el suport als companys del País Valencià. Un cop allà, ens endinsarem en la manifestació sota el lema 'JUNTS PODEM' per tal de seguir reclamant una televisió sense fronteres que permeti l'emissió de TVC al País Valencià.

Per saber-ne més:

Acció Cultural anuncia els actes del vint i cinc d'abril -Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid