Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Seguiment Marxa Intercomarcal pels Països Catalans

05/04/09 PRIMERES IMATGES - 8h Eixida des del Portal Nou del Monestir de la Valldigna  
Al voltant de 100 persones secunden la Marxa convocada per  VIARANY,  en la seua segona edició, que uneix Alzira amb Xeraco, a les comarques centrals del PV. Se celebra els dies 4 i 5 d'abril i te com a seu Benifairó i Simat de la Valldigna. El grup de muntanya Viarany organitza per segon any consecutiu la Marxa Intercomarcal dels Països Catalans que passa per les comarques centrals. Visiten La Murta al terme d'Alzira (La Ribera), Benifairó, Simat i el Montdúver (la Valldigna).  Xeresa, la Marjal de Xeraco i la platja de l'Ahuir de Gandia (la Safor).

04/04/09 Xerrada sobre transport als Països Catalans [19h] + passe de les fotos i vídeos de la 1a edició de la Marxa i sopar a Benifairó [21h CA CELES]

26/03/2009 06:14 Territori

Eixint des de l'estació de trens d'Alzira, travesem tota la serra de Corbera, passant per les valls de la Murta i la Casella, pujant el pic de la Mola i el Massalari, fins arribar a la Valldigna.  Després de sopar a Benifairó i dormir a Simat, a l'endemà pujarem el Mondúver, baixarem a fer-nos una paella a Xeresa i acabarem la ruta a l'estació de Xeraco, tot i passant per la marjalLa Marxa ix des de l'estació de trens d'Alzira, travessa tota la serra de Corbera, passant per les valls de la Murta i la Casella, pujant el pic de la Mola i el Massalari, fins arribar a la Valldigna.  En la primera jornada, se sopa a Benifairó i es dorm a Simat. A l'endemà es puja el Montdúver, es baixa a dinar una paella a Xeresa i la ruta s'acaba a l'estació de Xeraco, tot i passant per la marjal i, si el temps es porta bé, els assistents faran el primer bany de la temporada a la platja de l'Ahuir.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid