Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'exvicari d'Agramunt amb antecedents tapava els murals de Maulets

 Dos independentistes, entre els quals un regidor a l'oposició per un grup independent a l'Ajuntament de Castellserà (Urgell), han denunciat als mitjans de comunicació que la passada matinada del 17 de desembre van sorprendre l'exvicari d'Agramunt, de nom Salvador Solsona, guixant amb un esprai de color negre el mural que Maulets havia dedicat a l'escriptora Maria Mercè Marçal a Ivars d'Urgell (Pla d'Urgell). L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell i els grups polítics locals han condemat l'activitat de l'exvicari. Es dóna la circumstància que aquest exvicari d'Agramunt havia estat detingut dos cops els anys 2006 i 2007 acusat de baixar-se pornografia infantil de la xarxa.

30/12/2008 00:37 Política

La matinada del dimecres dia 17 de desembre els dos independentistes van observar com Solsona s'allunyava del mural que havia estat embrutat i li van fer una fotografia amb el mòbil. Més endavant van poder contrastar la seva identitat, l'exvicari d'Agramunt, conegut per la seva ideologia reaccionària, contraindependentista i pels seus antecedents.

 El mural atacat estava dedicat a la poetessa Maria Mercè Marçal i reproduïa els versos del poema "Divisa": A l'atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, / de classe baixa i nació oprimida. / I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel. Precisament aquests versos han estat els que Solsona ha sabotejat de manera especial amb pintural negra.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid