Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Excursionistes d'arreu del país s'apleguen a Montserrat

Des d'avui fins  dilluns tindrà lloc el XXXII Aplec Excursionista dels Països Catalans, que per primer cop es farà a Montserrat. Els actes són organitzats pel Club Muntanyenc de Mollet, se centralitzen a Monistrol i inclouen tota mena d'activitats: conferències, audiovisuals, tallers, concerts, animació i, naturalment, sortides diverses per la muntanya, des de passeigs planers fins a rutes d'escalada, vies ferrades o visites culturals. Ara bé, l'Aplec serà inaugurat oficialment demà, a migdia, per l'abat de Montserrat al recinte del monestir, i es clourà el dilluns 8 a les 13.30 h a Monistrol. (programa)

05/12/2008 06:30 Cultura

Entre les moltes sortides programades n'hi ha unes quantes que arribaran a Collbató. Així, els dies 6 i 7 al matí hi ha programada una excursió (que es pot fer a peu o amb autocar) de Monistrol a Collbató per visitar les coves del Salnitre i el taller d'orgues Blancafort, amb dinar al poble o a l'àrea d'esplai de la Salut. El mateix dia 6 hi ha prevista una excursió des del monestir, passant per la Santa Cova i el camí de les Bateries, fins a Collbató, que tornarà a Monistrol tot passant el Llobregat pel pas del Cairat. També dissabte i diumenge al matí es podrà fer un passeig des del monestir fins el conjunt eremític de Sant Joan. I el dilluns 8 al matí es podrà fer la ruta de Collbató al monestir passant per la drecera de Fra Garí, el camí de Santa Caterina, l'ermita de Sant Joan i el pla dels Ocells. 

La inscripció, que costa 7 euros als adults i és gratuïta per a nens fins a 12 anys, dóna dret a descomptes als transports públics de la muntanya i a un menú especial als restaurants adherits.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid