Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Correllops enceta el debat de la MAT com a font d'especulació

"Hivern Actiu"  es el títol del cicle dissenyat pels Correllops de Villalonga, una Associació cultural que fonamenta la seua activitat en els correfocs i que promou cultura arrelada a la tradició i el medi.

"L'alta tensió, l'aixeta de l'especulació" es el títol de la xerrada que demà a les 20h enceta el cicle a la Casa de la Cultura de Villalonga (La Safor)

La Plataforma Pels Pobles de La Safor, debatrà al voltant de les noves línies d'alta tensió a la comarca i la seua relació amb un módel econòmic i urbanistic.

18/12/2008 08:21 Cultura

Amb l'objectiu de donar una empenta a la cultura, organitzada i promoguda  des de la tradició, Correllops organitza un ampli i variat cicle d'activitats (punxa imatges per ampliar), que començarà demà amb una primera xerrada en la que participaràn membres de la plataforma saforenca que han estat capdavanters en la denúncia de les línies MAT a la comarca.

El debat segueix encara viu a les comarques centrals despres de l'anunci de diferents projectes nous per part d'Iberdrola al sud del País Valencià. El corredor MAT que circula des de Castelló de la Ribera fins La Valldigna, ha possibilitat tot un entarinyat de xarxes elèctriques en una  comarca saturada de ciment i asfalt, que viu ara la pitjor crisis del sector primari.

Per saber-ne més:

Correllops - Vilallonga

Fòrum Unitari Contra l'Alta tensió

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid