Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornada sobre el Mercat Cultural Català

El dissabte 11 de novembre passat va tenir lloc una Jornada sobre el Mercat Cultural Català a Tortosa, organitzada per la Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC).En aquesta ocasió la jornada es va centrar en el camp de l’ensenyament.

La conferència inaugural, molt elaborada i documentada, va córrer a càrrec de la Carme Alcoverro, directora de la revista Escola Catalana.

14/11/2006 03:37 Cultura

Dues taules rodones van aplegar especialistes del País Valencià, del Principat, de les Illes, d’Andorra i de Catalunya Nord, que van desenvolupar comunicacions sobre cinema i ensenyament, món editorial, llibres de text, moviments de renovació pedagògica, sindicats, distribució, model d’escola, el català a la Universitat, política educativa, sindicat d’estudiants, marc legal.

Les activitats de la FOLC en aquest àmbit de dinamització del mercat cultural català estan creant una dinàmica de treball molt positiva de cara a posar en funcionament propostes d’actuació renovades des dels diferents nuclis actius. D’altra banda, el fet d’haver creat la seu de la federació i de les diferents activitats a Tortosa està creant un sentiment favorable als Països Catalans dins els estaments polítics i acadèmics de la capital del Baix Ebre. Les ponències, comunicacions i conclusions es publicaran en una data pròxima.

Per saber-ne més:

Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC).

Programa de la Jornada 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid