Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El GOB exigeix que tanquin la pedrera de Ca'n Centes a Felanitx que es troba en un espai protegit

 El Grup Balear d'Ornitologia (GOB) ha exigit el tancament de la pedrera Ca'n Centes, a Felanitx (Mallorca), perquè aquesta excavació estar ubicada en una zona protegida per la Llei d'Espais Naturals i amb la classificació d'Area Rural d'Interès Paisatgístic (ARIP). Per aquesta raó  ha presentat una denúncia davant l'Ajuntament del municipi i a la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, la de Medi Ambient i el Consell de Mallorca.

30/08/2008 22:10 Territori

El GOB ho va anunciar ahir en un comunicat, en el qual l'entitat ecologista recrimina que la pedrera manca de tots els permisos i llicències necessaris per a la seva explotació. L'entitat ecologista assegura que té tenir constància que el seu propietari, explotador de la Unitat d'Explotació de Ca'n Centes i Ca'n Alou fins a l'actualitat, tramita una nova autorització que s'excedeix de la seva propietat i que afecta una zona classificada com Area Natural de Especial Interés (ANEI).

Els ecologistes van manifestar també que en aquesta pedrera s'ha instal·lat recentment una planta de formigó que no compta amb la corresponent autorització per part de la Direcció General d'Indústria. Segons la seva opinió, es tracta d'un exemple més del descontrol i la impunitat del sector de les pedreres.

Per saber-ne més:

Crispació política a Mallorca després d'aprovar-se la llicència per construir un camp de golf a Muro Llibertat.cat

La trobada de restes arqueològiques no atura Son Espases Llibertat.cat

Les intencions del nou govern de les Illes Llibertat.cat

Milers de persones es van aplegar per dir "Prou!" a la destrucció de Mallorca Llibertat.cat

La Plataforma Salvem Mallorca i el GOB convoquen una manifestació per al 17 de març Llibertat.cat

"...no solament hi ha hagut corrupció, també negligència"  Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid