Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma Salvem Mallorca i el GOB convoquen una manifestació per al 17 de març

7.03.07 Sota el lema "Prou!, la Plataforma Salvem Mallorca i el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB)  estan preparant una gran manifestació a Palma per al 17 de març, Aquesta mobilització vol ser una resposta clara i contundent  a les agressions contra el territori i a la corrupció que les acompanya. L’objectiu és fer una de les majors manifestacions de la història de Mallorca. Dilluns passat va camençar la campanya de sensiblització amb la instal·lació de taules informatives als carrers de la ciutat

07/03/2007 09:18 Política
Per la seva banda, el GOB està distribuint cartells i octavetes a totes les poblacions de Mallorca i a tots els barris de Palma i convocant tots els seus socis i les diferents entitats de Mallorca.
 
Pel convocants noo es tracta de manifestar el desacord amb un projecte concret, sinó contra un model de destrucció generalitzada que afecta tota la illa. Aquest model és ara més vigent que mai, com demostra la realitat de cada dia, i fan una crida per sortir al carrer per evitar la destrossa del que queda. 
 
També remarquen que no es tracta d'un acte electoralista ni pretenem canviar cap govern ni cap ajuntament. El que pretenem és que, governi qui governi, ho faci amb seny i mesura, "amb respecte per aquesta terra que dia a dia ens va quedant petita".
 
Remarquen, que es confongui progrés amb destrucció, "sense confondre doblers amb qualitat de vida. Volem uns governants que no pensin només en els quatre anys de confiança que se’ls ha atorgat, sinó també i sobre tot en les generacions futures".
 
El GOB recorda que el 14 de febrer del 2004 milers de persones varen sortir al carrer sota el lema ‘Qui estima Mallorca no la destrueix’. Aleshores es Demanava als governants un poc de mesura a l’hora de dur endavant projectes que podien suposar una transformació radical i irreversible del territori. Pel grup ecologista, s'ha constatat que no s’ha tingut gens de mesura i durant aquesta legislatura que acaba s’ha produït un consum de territori mai no vist.
 
Per al 17 es planteja una nova oportunitat per tornar a demanar mesura, per fer sentir la veu, reclamant un fre a la destrucció de l'illa. Serà el dissabte dia 17 de març, a les 18 h. a la plaça d’Espanya de Palma.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid