Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Criminalitzen uns cartells que critiquen Chacón a la Bisbal del Penedès

"Els Mossos investiguen l'aparició d'uns cartells contra la ministra Chacón enganxats als panels informatius municipals de la Bisbal del Penedès" és el titular de la notícia de l'Avui digital, que recull la notícia sobre els cartells sense signar (La Bisbal Rebel) que qualifiquen la ministra de guerra Carme Chacón com a "persona non grata". L'Ajuntament de la localitat del Baix Penedès ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, de la mà del seu alcalde Josep Maria Puigibet (ERC), que s'ha afanyat en atacar els cartells amb la consigna "Fora les forces d'ocupació" amb la foto de Chacón.

10/08/2008 16:15 Política

L'alcalde de la Bisbal del Penedès, Josep Maria Puigibet, ha condemnat públicament els cartells que critiquen la ministra espanyola i ha atacat durament les persones que han realitzat l'enganxada: ha declarat que  «He anat als Mossos d'Esquadra per informar-los dels anònims que últimament estan apareixent a la Bisbal», tot amenaçant que emprendrà accions legals contra l'expressió de rebuig envers Chacón. El propi alcalde ha desencadenat una campanya de criminalització, mediàtica, perquè ha de manera pública ha sobredimensionat uns fets sense més transcendència que l'agitació pólítica, i policial, ja que ha amenaçat que aportarà el nom de les persones que han realitzat els cartells als Mossos.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid