Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Josep Pàmies nega les acusacions al judici

11.06.07 Més d'un centenar de persones han donat suport a Josep Pàmies quan entrava al Jutjats de Lleida aquest matí. Pàmies havia de respondre en un judici sobre les acusacions d'haver lesionat a un guàrdia civil durant una manifestació antitransgènica del 2003. Durant el judici, ha negat en tot moment les acusacions dels fets que l'imputaven. Ara bé, l'agent de la Guàrdia Civil ha insistit en que l'acusat el va lesionar quan intentava entrar "de forma violenta" a la subdelegació del govern espanyol a Lleida.

11/06/2007 20:17 Política
Per la seva banda,  l'acusació particular ha mantingut la petició de quatre anys de presó i 56.000 euros de multa pels delictes de lesions i d'atemptat contra l'autoritat, mentre que la fiscal ha demanat tres anys de presó i 22.000 euros d'indemnització.
 
El judici ha començat a les 10 del matí i s'ha allargat fins les 3 de la tarda. D'aquí un dies es donarà a conèixer la sentència 
 
 

Per saber-ne més 
Campanya de solidaritat amb Josep Pàmies. Llibertat.cat 7.05.07

 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid