Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració als Jutjats de Lleida en solidaritat amb Josep Pàmies

11.06.07 El pagès i sindicalista, Josep Pàmies serà jutjat aquest matí a Lleida. Està acusat  d’haver lesionat un guàrdia civil quan, juntament amb altres activistes, van entrar a la subdelegació del govern espanyol a Lleida per protestar pel cultiu de transgènics. L'acusació  demana quatre anys de presó i 50.000 euros. En solidaritat, hi ha convocada una concentració als Jutjats de Lleida a les 9:30h.

11/06/2007 00:27 Política

Ahir al migdia, unes cinc-centes persones es van manifestar pels carrers de la capital del Segrià per reclamar l’absolució. Els manifestants han proclamat la innocència de Pàmies i han denunciat la ‘imposició’ dels transgènics que fan les multinacionals i l’intent de criminalització del moviment opositor a aquest tipus de cultius.

Per saber-ne més 

Campanya de solidaritat amb Josep Pàmies. Llibertat.cat 7.05.07

Actes de solidaritat amb Josep Pàmies a Castellserà i Barcelona. Llibertat.cat 2.06.07

 

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid