Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones en contra de l'arxivament de l'accident de metro de València

4.04.07 Ahir al vespre, milers de persones es van maniferstar a València en contra de l'arxivament de l'accident de la línia 1 del Metro ocorregut el passat mes de juliol i per demana responsabilitats. L'Associació de Víctimes de l'accident havia convocat la mobilització, amb el suport de moltes entitats i organitzacions polítiques i sindicals. Per la seva banda, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) que també va donar suport a la manifestació, ha remarcat de nou le seva solidaritat amb les famílies i amics de les treballadores i treballadors que van morir o quedar ferits enl'accident, així com també exigeix responsabilitats, a través un comunicat que ha fet públic.

04/04/2007 01:36 Política
Metrovalencia Metrovalencia
A l'accident van morir 43 persones i altres 47 van restar ferides. Tot indica que es podia haver evitat. Ara bé, el jutjat d'instrucció núm 21 considera que la causa de l'accident va ser un excés de velocitat i que el conductor, un dels morts, és l'únic responsable i per això ha decidit tancar el cas.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid