Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Demanen l'absolució de Franki a Terrassa

Diversos col·lectius de Terrassa s'han concentrat aquesta tarda davant de l'Ajuntament  per demanar l'absolució de Franki. El jove va ser condemnat al setembre del 2004 a dos anys i tres mesos de presó per un delicte de desordre i d'atemptat a l'autoritat i a pagar una multa per ultratge a la bandera espanyola, que, de no abonar-se, suposaria l'increment de quatre mesos i mig de la pena. Veure el video de Vilaweb

 

25/04/2008 00:42 Política
Recordem que la seva entrada a la presó podria fer-se efectiva en els pròxims dies.

Aquesta setmana es va fer pública la desestimació d’un recurs al Suprem que ratifica la condemna contra en Franki de Terrassa pel cas de la “bandera espanyola”.

L’entrada a presó d’aquest terrassenc, que haurà d’anar acompanyada formalment d’una citació i una comunicació, es preveu en un termini obert d’unes poques setmanes.

En aquest sentit, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa també ha convocat, juntament amb altres col·lectius d’arreu del país, la primera mobilització contra aquest ordre d’empresonament: està convocada una manifestació a Barcelona per al 10 de maig a les 18 hores, a la plaça Universitat.
 
Segons han informat els col.lecitus locals que estan impulsant la campanya de suport a en Franki, aquesta sentència que el condemna a 2 anys i 7 mesos de presó en sumar els dos delictes d’”atemptat a l’autoritat” i “ultratge a la bandera espanyola”, és el resultat de la sentència d’un judici amb tints polítics que no va posar sobre la taula la provocació de l’Ajuntament de Terrassa que va col.locar la bandera espanyola per festes majors ni va valorar les irregularitats i vulneracions que van cometre els agents municipals que van detenir el Franki i altres terrassencs. 
 
Fotografia: Un moment de la mani. Foto d'Aterrassa.cat. Publicada a Kaos en la red 
 
Per saber-ne més:
Amenaça de presó imminent contra en Franki de Terrassa. Llibertat.cat 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid