Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RENFE deixa de vendre bitllets normals per afavorir el TGV

 BarriSants.org ha pogut comprovar en primera persona que RENFE ha deixat de vendre bitllets normals per anar a Madrid, en una maniobra comercial per potenciar el projecte del TGV espanyol. Malgrat que els mitjans de comunicació del règim avui han desplegat una campanya de promoció de les virtuts d'aquest tren d'alta velocitat, i que han difòs la informació d'unes xifres poc versemblants de demanda per viatjar amb l'AVE (TGV), altres informacions apunten a la idea que aquest projecte estratègic de l'Estat no està tenint suficient demanda (a causa del preu) com per legitimar-ne la seva imposició i els greus perjudicis que ha provocat durant el darrer any.

15/02/2008 22:58 Economia

BarriSants.org també exposa que fa la sensació que des que hi ha una data fixa per l'inauguració del TGV RENFE i les diferents administracions han intensificat la campanya publicitaria d'aquest mitjà de transport. D'aquesta manera, es busca que l'èxit inicial del projecte eclipsi -en la mesura del possible- el fracàs constructiu de la infraestructura. La proximitat de les eleccions també pressiona aquesta campanya, on ningú ha fet menció als anys d'obres que encara queden pendents a llocs com al barri de Sants.

Segons apunten des del mitjà d'informació alternatiu de Sants, l'estratègia per aconseguir un gran nombre de bitllets venuts no acaba aquí. Aquest matí  han pogut comprovar que RENFE ha esborrat de la plana web de l'empresa la informació dels trens convencionals que porten a Madrid, que fan el mateix recorregut però a meitat de preu i en només una hora mes. Per confirmar aquesta informació membres del col.lectiu BarriSants.org han  trucat al servei de reserves de bitllets de RENFE, al 902 24 02 02, fent-se passar per una persona que volia comprar uns bitllets de tren convencional per anar a Madrid del 10 al 12 de març. Amb aquest recurs han pogut demostrar que han deixat de vendre bitllets normals, i que a més no informen als clients que els estan venent un bitllet d'AVE a un preu superior.

Una darrera informació de la web santenca informa també que a partir de dimecres vinent deixaran de funcionar tots els serveis de tren que connecten amb Madrid a exepció de l'AVE (TGV). Aquesta mesura, a part d'incrementar considerablement el preu del trajecte, servirà per intentar justificar aquesta infraestructura, forçarà un elevat nombre d'usuaris des d'un inici, que no podran escollir una altra alternativa ferroviària que no sigui l'AVE (TGV).


*Podeu descarregar-vos la trucada que ha desvetllat els vertaders interessos que amaga l'AVE  directament des de BarriSants.org 

Rànquings
 1. Alhora i la CUP
 2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
 3. Sant Jordi era guerrer...
 4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
 5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
 6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
 7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
 8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
 9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
 10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid