Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Blindatge del Canigó contra la MAT/THT

S'han ampliat les 8.000 hectàrees de perímetre protegit en el territori de l'Alt Vallespir que podrien ser susceptibles de ser afectats per un possible pas de la MAT i fins i tot, pel doblament de l'actual línia elèctrica. D'aquesta manera s'ha reforçat la protecció de l'emblemàtica muntanya  del Canigó. Aquesta decisió es va pendre dijous passat a la reunió del sindicat mixt 'Canigó Grand Site', segons informa Vilaweb Catalunya Nord.

17/11/2007 00:46 Territori
El president del Consell general, i president d'aquest sindicat mixt, va declarar que 'l'extensió d'aquest perímetre és el mitjà de fossilitzar per sempre, el no a la THT. Ara és el moment d'establir aquest escut. Penso que tenim en aquesta ampliació l'arma definitiva contra aquesta'. Els opositors a la MAT/THT han mostrat la seva alegria per aquesta decisió.
 
Gran Site National
Amb aquest terme es designa a l'estat francès tot un conjunt d'indrets simbòlics i molt visititats. Els organismes locals gaudeixen de molta autonomia per la preservació i gestió d'aquests espais protegits.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid