Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Inauguració de l’exposició: "10 anys de Casal Popular la Turba"

30.03.07 Aquest vespre s’inaugura l’exposició "10 anys de Casal Popular la Turba", en col.laboració amb l’Institut d’Estudis Vallencs de Valls. La mostra es podrà visitar fins al 15 d'abril. L’acte s’enmarca i inicia el calendari d’actes previst pel desè aniversari del Casal. L’exposició preten obrir les portes i mostrar a tots els ciutadans i ciutadanes, qui son i què fan des del Casal Popular la Turba, així com exposar les inquietuds i preocupacions que els porten a treballar.

30/03/2007 02:52 Política
A més de la mostra, divendres 20 d'abril, dins el cicle 'Escenaris locals en un món globalitzat' organitzat per IGMAN-Acció Solidària i la Turba, tindrà lloc la presentació del llibre 'Els amazics: Una història silenciada, una llengua viva'.

Dissabte 21 d'abril, en el marc dels actes que la ciutat dedica a Ramon Barnils, la Turba ha organitzat un acte d'homenatge al periodista, amb la inauguració d'una sala dedicada a Barnils.

Dissabte 28 d'abril el Casal la Turba celebrarà el segon aniversari de l'Assemblea de Joves de Valls.

Al juny es programarà la xerrada 'Qui deu a qui. Campanya per a l'abolició del deute extern'. A l'agost, durant la Firagost, s'organitzarà un Mercat del bescanvi. Finalment, un acte per la diada de l'11 de Setembre, el concert d'aniversari del 20 d'octubre i la projecció d'un documental sobre aquests deu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid