Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acció sobre l'impacte del "Quart Cinturó" a Terrassa

1.06.07 Demà  a les 10:30 h. a la Masia de Can Cardús de les Orioles (Terrassa), la Campanya contra el Quart Cinturó (CCQC) té previst realitzar una acció i donar a conèixer tot un seguit de mobilitzacions per donar una resposta global a l'ordenació de la mobilitat per part de les administracions públiques converteix aquesta obra en un malbaratament dels recursos públics. El tram Abrera-Terrassa ja fa dies que ha començat a construir-se en el subtram Viladecavalls-Terrassa.

01/06/2007 11:45 Política
L'indret concret escollit per l'acció de demà és Masia Can Cardús de les Orioles (Terrassa). Accés des de la carretera de Terrassa a Rellinars (B-122). Al punt kilomètric2,2 agafeu el  creuament a l'esquerra direcció Sant Miquel de Gonteres. A 500 metres agafeu el creuament a l'esquerra fins a Can Cardús de les Orioles.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid