Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de la Pilota Valenciana a Simat

6.07.07 La celebració pretén reivindicar l'esport nacional en un dels bressols saforencs de la pilota. Com en altres ocasions l'Ajuntament de Simat de la Valldigna ha promogut la cel·lebració de la "Diada de Pilota Valenciana". Una manera de recordar que la població és capdavantera en la formació de pilotaris arreu de les comarques valencianes.
 

06/07/2007 15:15 Cultura
No debades, de Simat han sorgit figures tan importants com Coetero Loripet. I simaters compromesos amb el seu poble com Paco Lluís Brines (Coeter II), que són actualment grans campions en la modalitat del raspall.

Els actes previstos pel dissabte 7 de juliol començaran per la vesprada amb una partida-exhibició de Raspall al Carrer Major de Simat de la Valldigna.
 
Per la nit previ a la verbena a la Font Gran, on actuarà el grup Coyote, hi haurà un sopar homenatge a l'Ex-Alcalde de Simat Vicent Palomares i a l'Ex-Edil del PSOE Salvador Plancha.
 
Els actes han sigut organitzats per Pep Sagasta i Victor Mansanet. Uns actes que es repetixen des de fa molts estius i que tenen com a finalitat retre homenatge a grans figures de la pilota. Una excusa per gaudir de la presència de grans pilotaris que aprofiten estes partides per fer exhibició de la seua qualitat en el joc.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid