Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2009 Milers de persones es manifesten a Barcelona en la mobilització estudiantil

2009 Milers de persones es manifesten a Barcelona burlant el circ mediàtic que havien muntat els Mossos ("Setmana Tràgica" estudiantil)

25/03/2009 Tal dia com avui

Més de 20.000 persones van assistir a la manifestació de Barcelona contra la repressió del moviment estudiantil i a favor de la universitat pública. La manifestació havia estat encapçalada per la pancarta "Bolonya s'aplica a cops de porra"  portada per professors i estudiants. Havia començat a les 20:30h a plaça Universitat en direcció Ronda Sant Antoni i passant pels carrers Aribau, Calàbria, Diputació, Roma, Sants per acabar a plaça d'Osca.

Segons el SEPC els objectius d'aquestes noves mobilització van ser remarcar que l'única solució al conflicte a les universitats passava per la paralització de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior i l'inici d'un procés de debat profund de transformació de la universitat pública; i també exigir la fi de la criminalització i persecució dels estudiants crítics amb el procés de Bolonya.

Durant el recorregut es va llegir un manifest davant la seu d'ERC i es va penjar la pancarta "Huguet Culpable, Huguet dimissió". En arribar a plaça d'Osca es van encendre focs artificials entre els aplaudiments dels manifestants. 

La manifestació va esdevenir un èxit i es van veure  nombroses mostres de suport dels veïns que des dels balcons que feien repicar olles i atuells. 


 

 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid