Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2001 La Guàrdia Civil deté la terrassenca Laura Riera

2001 La Guàrdia Civil deté la terrassenca Laura Riera, a qui acusen d'haver col.laborat amb ETA

24/08/2001 Tal dia com avui

En un dia com avui de 2001 en una operació policial dirigida pel magistrat de l'Audiència Nacional espanyola Baltasar Garzón es detenia diverses persones a Catalunya: tres dels detinguts (Fernando García Jodrà, Unai López d'Ocàriz i Nerea Bengoa) van ser considerats membres «alliberats» d'ETA;  els altres detinguts estaven acusats de col.laboració eren Peru Àlvarez Fernàndez de Mendibil, Aurèlia Comas Riera, periodista d'ElPunt, i 

Laura Riera Valenciano ( vinculada al moviment okupa). Dels detinguts catalans acusats d'haver participat com a col.laboradors de l'escamot d'ETA els dos primers van ser alliberats posteriorment sense proves; el professor d'euskera i la periodista d'El Punt.

 Diversos detinguts van testimoniar haver estat torturats pels agents de la Guàrdia Civil durant els interrogatoris i l'aïllament de diversos dies que els permetia la legislació "antiterrorista".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid