Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1999 El Tribunal Europeu de Drets Humans condemna França per tortures

1999 El Tribunal Europeu de Drets Humans condemna França per torturar detinguts

28/07/1999 Tal dia com avui

El Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH) d'Estrasburg condemnava en aquesta data l'Estat francès a indemnitzar amb uns 15 milions de pessetes Ahmed Selmouni, un neerlandès d'origen marroquí, que va complir una condemna de 13 anys de presó per tràfic d'heroïna, per haver estat sotmès a tortures quan va ser detingut, l'any 1991. El març anterior a la sentència del TEDH la justícia francesa va condemnar els policies que van torturar Selmouni a penes d'entre 2 i 4 anys de presó. Era la primera vegada que el TEDH condemnava un país de la UE per delictes de tortura.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid