Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1997 Caiguda de la Borsa de Wall Street

1997 Caiguda de la Borsa de Wall Street

15/08/1997 Tal dia com avui

Com a conseqüència de la baixada en la cotització del dòlar de la setmana anterior, després d'un ascens continuat, l'índex Dow Jones de la Borsa de Nova York pateia una forta caiguda i baixava el 3,1% (247,37 punts) en una sola jornada. Aquesta era la segona caiguda més forta de la Borsa de Wall Street després de la del 17 d'octubre de 1987, en què en un sol dia l'índex va baixar 508 punts (el 22,6%). A diferència del 1987, la caiguda no va provocar el pànic financer, però sí repercussions negatives en les principals borses europees, que es van iniciar una setmana després.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid