Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La FOLC denuncia l'atac del Tribunal Constitucional espanyol a la nació lingüística catalana

“La FOLC no pensa acatar una sentència injusta i il·legítima i defensa la sobirania del poble català, el dret a decidir i el lliure exercici del dret a l’autodeterminació del poble català”, declara la Federació.
La Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) denuncia l'atac del Tribunal Constitucional espanyol a la “nació lingüística catalana”,  ja que la seva sentencia representa rebaixar encara més els continguts, ja rebaixats d'origen, de l'Estatut de Catalunya en relació a l'estatus de la llengua i als drets lingüístics de la nació catalana.

06/07/2010 09:06 Política
Segons la nova rebaixa, la llengua catalana deixa de ser d’ús preferent als mitjans de comunicació; i a l’escola la situació entra en una ambigüitat encara més gran que l’actual.

“La FOLC no pensa acatar una sentència injusta i il·legítima i defensa la sobirania del poble català, el dret a decidir i el lliure exercici del dret a l’autodeterminació del poble català”, declara la Federació.

Per aquest motiu, des de la FOLC es donarà suport a la manifestació convocada el 10 juliol en defensa de la sobirania del poble català i es  treballà amb les seves entitats per aportar-hi el màxim de gent possible.

La Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana és una agrupació d’organitzacions que treballen per la llengua d’arreu dels Països Catalans i que actualment compta amb unes 70 entitats federades.

Els objectius de la FOLC són la coordinació entre les organitzacions federades, l’extensió de l’ús social de la llengua catalana i el foment de la seva unitat i de la seva denominació unívoca internacional com a llengua catalana, amb el lògic respecte a les denominacions internes, que no han d’anar mai en contra d’aquesta unitat.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid