Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El lema del bloc de la CUP serà "Tirem pel dret: Independència Països Catalans!"

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) participarà amb un bloc propi a la manifestació massiva del 10J per tal de deixar clar, com la immensa majoria dels assistents, "que ja n'hi ha prou, que amb els estatuts aquest país no és lliure, i que ara cal tirar pel dret i apostar per la independència dels Països Catalans".

La CUP de Girona ha organitzat un autocar per acudir a la manifestació. La CUP de Girona vol contribuir a omplir els carrers del cap i casal, i que aquests siguin un clam a favor de la independència dels Països Catalans organitzant un autobús per assistir a la manifestació.

05/07/2010 22:42 Política

cartell_mani_10jÉs per aquest motiu que fa una crida a tots els afiliats, afiliades i simpatitzants de la CUP, així com a tothom que s'estimi aquest país, a assistir massivament a la convocatòria del proper dissabte 10 de juliol. Per reservar plaça: girona@cup.cat.

"Que l'autonomisme sigui residual"

La CUP nacional anima tota la militància i simpatizants de l'organització a ser dissabte a Barcelona i a participar en el bloc de la CUP per tal de "desbordar l'independentisme en el si de la manifestació i que l'autonomisme -que alguns encara pretenen defensar- esdevingui ja en una opció residual".

La CUP convoca tots aquells que vulguin participar al bloc desacomplexadament nacional als Jardinets de Gràcies a dos quarts de cinc de la tarda.

 

 

 

cup

 

 

Per saber-ne més:

10J: Manifestació multitudinària per la independència

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid