Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida aplega desenes de persones en protesta contra la sentència de l'Estatut

Una seixantena de persones s'han concentrat aquest dijous al vespre davant de l'Ajuntament de Lleida, a la Plaça Paeria, per protestar contra la sentència de l'Estatut, tal com han anat fent diverses poblacions després que dilluns el Tribunal Constitucional (TC) dictés sentència contra l'Estatut.

Convocada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida i l'Assemblea de Joves, la concentració ha estat presidida per una pancarta on es podia llegir 'Cap Estatut ens farà lliures. Independència'.

01/07/2010 22:35 Política

La CUP rebutja 'qualsevol temptació dels partits catalans de seguir apostant per la via estatutària i autonomista' que considera que 'cal superar'. Segons la formació independentista, cal avançar 'amb pas ferm' cap a la independència i la 'insubordinació amb el marc jurídic i polític espanyol', que considera 'incapaç d'oferir ja cap quota més de benestar i progrés social i tampoc de llibertats col·lectives per al nostre poble'.

 

 

lleida

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid