Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CAL qualifica d'inacceptable la sentència de l'Estatut

L'entitat apel·la a la sobirania del poble català i s'adhereix a la manifestació unitària del proper 10 de juliol a Barcelona.
 
La Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) titlla d’”inacceptable” la sentència de l’Estatut emesa ahir per el Tribunal Constitucional, que declara inconstitucionals catorze articles i en reinterpreta vint-i-set més. L’entitat denuncia que el dictamen impedeix, entre d’altres coses, la normalització social del català tenint en compte que no podra ser la llengua “preferent de les administracions públiques i dels mitjans de comunicació públics de Catalunya”.

30/06/2010 00:43 Política
 
L’entitat considera que el dictamen és un nou atac a la sobirania del poble català que avala la seva oposició al text després de les modificacions que va patir en la seva aprovació al Congrés. Amb tot, la CAL s’adhereix a la manifestació unitària convocada per Òmnium el proper 10 de juliol a Barcelona i emplaça la ciutadania a mobilitzar-se en defensa del dret a decidir i de la dignitat de la nació catalana.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid