Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tres municipis de l'Alt Penedès decideixen el 20J

Sant Llorenç d'Hortons, El Pla del Penedès i Avinyonet

Després de diverses reunions preliminars finalment s’ha constituït, a Sant Llorenç d’Hortons, la Comissió Organitzadora Sant Llorenç Decideix, que s’ha posat com a objectiu celebrar, amb el suport de la CAL (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana), la consulta popular sobre la independència de Catalunya a l’onada del proper 20 de juny.

07/06/2010 02:40 Política

Una de les seves primeres actuacions va ser aconseguir que l’Ajuntament debatés, en el Ple del dimecres 14 d’abril, una moció de suport a la consulta, que va ser aprovada pels vots favorables de CiU i d’IC-V i l’abstenció del PSC.

D’aquesta manera, comptant amb el suport implícit de l’Ajuntament, Sant Llorenç Decideix va voler fer coincidir el seu primer acte de precampanya amb la celebració de la 3a onada de consultes sobre la independència, el passat diumenge 25 d’abril.

Així, els voluntaris de la comissió organitzadora van aprofitar la celebració d’un dinar popular, amb motiu de la diada de Sant Jordi, per començar a difondre entre la població de Sant Llorenç d’Hortons la voluntat de convocar-la perquè manifesti la seva opinió sobre la independència de Catalunya.

L’acte es va plantejar com una primera presa de contacte i va consistir en la instal·lació d’un estand informatiu, l’afixació de cartells, el repartiment de fulls de mà i en la realització d’una breu xerrada als assistents al dinar per començar a explicar la necessitat de dur a terme, també a Sant Llorenç, la consulta sobre la independència.

També es va aprofitar l’ocasió per fer pública i oficial la convocatòria per al 20J i es va animar a tothom a anar a votar per expressar lliurement la seva voluntat, tal i com correspon a una societat madura, cívica i democràtica. (Font: Penedès digital.cat)

 

El Pla del Penedès

La Plataforma del Pla del Penedès pel Dret a Decidir, constituïda de forma oficial el passat 29 d’abril, ha començat amb passa ferma el conjunt de les seves accions, que han de cristal·litzar en la consulta sobre la independència del proper 20 de juny de 2010. La Plataforma ha enviat una carta a totes les entitats de la població per demanar-los la seva adhesió a aquest important moviment cívic que és al darrera de l’organització del referèndum sobre la independència. El resum de les actuacions dutes a terme fins al moment són entre d’altres, la presentació de la moció per la Consulta sobre la independència al Ple de l’Ajuntament, així com també la creació de comissions de treball i la creació d’una adreça de correu electrònic. Properament, la Plataforma farà arribar una carta a tots els veïns on es detallarà la pràctica totalitat del calendari d’actes i es demanarà explícitament la participació ciutadana a tots els planencs majors de 16 anys.  (Penedèsdecideix.cat)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a saber-ne més:

Puigcerdà celebrarà la consulta el 18 de juliol

Més d'un 12% de vots anticipats a Mataró 

La Pobla de Claramunt a la comarca de l'Anoia decideix el 20 J

Cerdanyola Decideix reclama als partits que es respecti el marc del la consulta

Alcover a l'Alt Camp es prepara per decidir el 20 J

El poble de Térmens a la Noguera decideix el proper 20 J

Sabadell es proclama independentista per un 92,46% dels vots 

Sabadell enfila el camí cap a la Independència amb una participació del 13,67%

La CUP de Sabadell afirma que cal fixar l'horitzó en la creació d'una República Independent

La consulta per la independència de Sabadell supera la de la Diagonal en participació

Sabadell: 9,2% de participació fins la una del migdia

Sabadell viu una festa democràtica

Sabadell decideix sobre la independència

Sabadell es pronuncia sobre la independència aquest diumenge

Comença el compte enrere per a la 4a onada de consultes sobre la Independència

Seguiment del 25A 

Anar-hi, anar-hi i anar-hi… cap a la tercera onada de consultes sobre la Independència

28F: Seguiment minut a minut  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid