Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de tres mil persones es manifesten a Barcelona contra el govern israelià

Nou joves s'han encadenat aquest matí a l'entrada de la delegació del govern de l'Estat per demanar al president José Luis Rodríguez Zapatero que condemni la repressió del govern israelià
Els Jardinets de Gràcia han estat el punt de concentració de la protesta contra Israel i la seva actuació unilateral. Els manifestants han denunciat la impunitat que té Israel després d'haver fet un atac a vaixells humanitaris en aigües internacionals i d'haver matat 9 persones, a més d'haver causat desenes de ferits.

05/06/2010 21:49 Internacional

Manifestacions semblants s'han fet a diversos indrets del món, com a Londres, París o Istambul. Una convocatòria internacional de mobilitzacions, els manifestants han condemnat fermament els atacs i la repressió de l'exèrcit israelià contra els membres de la Flota de la Llibertat, i també han demanat la creació d'un estat palestí lliure i en pau. També s'ha instat la ciutadania a participar en la campanya internacional pel boicot, les sancions i les desinversions a Israel, que ja fa mesos que dura.

En aquest línia, a altres poblacions del país, Elx i Perpìnyà, també s'han fet també mobilitzacions.

Per a saber-ne més:

Manifestació a Barcelona per aturar la impunitat i demanar el boicot a Israel 

Arau, Tapial i Segarra critiquen al govern español i a l'exèrcit israelià a l'aerport del Prat

Laura Arau torna a casa
 
L'EI condemna l'atac d'Israel
 
Clam contra l'estat d'Israel arreu dels Països Catalans
 
Palestina.cat
 
 
 
La CUP qualifica d'intolerable la matança de civils en l'atac a la "Flota per la Llibertat"  

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid