Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dues persones es pengen del Pont de Pedra de Girona per demanar l'absolució de Núria Pòrtulas

Dues persones del grup de suport a la Núria Pòrtulas estan penjades al Pont de Pedra de Girona des de les onze del matí d'aquest dissabte en solidaritat amb la processada, segons ha informat el grup de suport.

L'assemblea de suport exigeix l'absolució de Pòrtulas i recorda que el proper dimarts 13 d'abril s'inicia al Tribunal Suprem el procés de deliberació del recurs que es va presentar contra la sentència dictada per l'Audiència Nacional. 

10/04/2010 11:59 Drets i Llibertats

A partir de la vista del recurs a la sentència de l'Audiència Nacional presentat al Tribunal Suprem s'iniciarà la deliberació d'aquest tribunal, que en un període aproximat de tres setmanes comunicaran la seva resolució.

El resultat de la resolució pot ser l'absolució; una pena inferior a 2 anys, encara que es mantingués l'acusació de "temptativa de col·laboració amb organització terrorista", per la qual cosa no entraria a presó (per no tenir antecellibertatdents) però estaria fitxada, o manteniment de la sentència de 2 anys i 6 mesos de presó, per la qual cosa entraria a presó una setmana més tard (aproximadament).

En cap cas pot ser superior a dos anys i mig de presó, ja que la fiscalia no va presentar recurs a la sentència de l'Audiència Nacional.

En aquest sentit el grup de suport fa una crida a tots els col·lectius i persones que han donat suport des de tots els punts de la geografia, per a exigir la llibertat de la Núria Pórtulas al Tribunal Suprem. "Hem de continuar fent saber que tot i la seva política repressiva cap a aquelles idees que poden fer trontollar la seva estructura, no ens aturaran, no ens faran callar", manfiesta.

Durant aquest període de deliberació l'assemblea de suport demana enviar faxos al Tribunal Suprem (913978989). A més, aconsella fer-ho de manera conjunta els dies 12, 13 i 14 d'abril a les dotze del migdia.

Hi ha una pàgina web des de la qual es poden enviar faxos de franc.

El propconcentracioer 12 d'abril es farà una concentració a les dotze a la plaça del Vi de Girona i el dia que surti la resolució s'ha organitzat una concentració a les vuit del vespre davant de l'ajuntament de cada municipi que es vulgui per fer un brindis per la victòria en el cas de sentència absolutòria o per mostrar el nostre rebuig en cas que aquesta sigui condemnatòria.

 

 

Per a saber-ne més:

Una manifestació tanca les accions del tercer aniversari de la detenció de Núria Pòrtulas 

Als tres anys de la detenció de Pòrtulas, s'organitza una programació especial d'accions 

L'assemblea de suport a Núria Pòrtulas anuncia mobilitzacions pel 5 i el 19 de setembre 

Condemnen Núria Pòrtulas a dos anys i mig de presó

El grup de suport a Núria Pòrtulas confia en una sentència absolutòria

El judici a Núria Pòrtulas queda vist per sentència

Unes 200 persones es manifesten a Girona per demanar l´absolució de Núria Pòrtulas

5.000 signatures per l'absolució de Núria Pòrtulas

Absolen Núria Pòrtulas de robatori perquè el denunciant no es presenta a judici

Núria Pórtulas: acte de suport dilluns a Barcelona

Mobilitzacions a Girona per demanar l'absolució de Núria Pòrtulas 

Núria Pòrtulas i dues persones més denuncien la polícia municipal de Girona per agressió

Més de cent cinquanta persones es concentren a Girona per l'absolució de Núria Pòrtulas 


 


Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid