Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 96% del lectorat, partidari del boicot als cinemes botiflers

La immensa majoria de les lectores que han votat l'enquesta setmanal de Llibertat.cat s'han manifestat a favor d'engegar campanyes de protesta en contra dels cinemes partidaris del tancament patronal.

En aquesta ocasió preguntàvem: "Creus que s'ha d'organitzar una resposta contra els cinemes partidaris del tancament patronal?", on només un 1,3% dels lectors ha considerat que el 3% d'oferta de pel·lícules en català que hi ha en l'actualitat és suficient. El 2,5% no s'ha posicionat.

04/02/2010 17:40 Llengua

 

Aquesta setmana ha estat especialment intens el debat originat al voltant del locaut dels empresaris de la indústria del cinema en protesta contra l'equiparació de drets del català amb l'espanyol. Llibertat.cat ha fet una cobertura especial de les mobilitzacions de l'esquerra independentista pel cinema en català i també de la societat civil en general, que s'ha organitzat massivament.

Nova enquesta


Arran de tota la controvèrsia originada per la proposta de retallades laborals que està intentant tirar endavant el govern espanyol, ha sorgit el debat de si tenim uns sindicats prou potents. En el marc d'una societat, la catalana, que està fent passos clars cap a l'autodeterminació -com demostren les diverses onades de consultes independentistes- cal plantejar-se si és possible avançar cap a la llibertat sense un vertader sindicat nacional i de classe.

Per aquest motiu aquesta setmana us preguntem: Aconseguirem la independència nacional sense el suport dels sindicats?

Podeu respondre des d'ara mateix a la portada.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid